Efle-xx;
Mobiliteitstraining geschikt voor iedereen!

In 10 minuten een soepel
en flexibel lijf

Helpt bij vastzittende
spieren en gewrichten

eFle-xx is de weg naar
een pijnvrij leven

eFle-xx

Wat is efle-xx?

eFle-xx toestellen zijn slimme toestellen die jou helpen op een eenvoudige en efficiënte manier pijn te bestrijden die voortkomt uit spierverkortingen en lang (stil)zitten.

De Gym-club coach stelt samen met jou alle apparaten in zodat je kort, effectief en veilig traint. De persoonlijke gegevens worden vervolgens opgeslagen op je polsband. Wanneer je de volgende keer met je polsband ingecheckt passen de apparaten zich automatisch aan je lichaamslengte en mobiliteit. Je kunt nooit iets verkeerd kunt doen. eFle-xx is de weg naar een pijnvrij leven, zonder vastzittende spieren en gewrichten.

Better bend than break

eFle-xx

Zitten is het nieuwe roken

Steeds meer mensen kampen met rug-, knie- en heupproblemen door lang (stil)zitten. Het zogenaamde “sitting is killing” probleem. Ook wel “het nieuwe roken” genoemd.

Gemiddeld zit een persoon meer dan 8 uur per dag. Recent onderzoek wijst uit dat zitten nog dodelijk kan zijn dan roken. Teveel zitten kan je levensverwachting met 6-8 jaar doen afnemen. Gym-club pakt deze problemen samen met jou aan door een combinatie van Yoga en Mobiliteitsoefeningen. Wacht niet en maak kennis met eFle-xx.

Erik legt het even uit

In and out in 
15 minutes

Dag vastzittende spieren en gewrichten. Hallo mobiliteit!

Heb je vragen?

Neem gerust contact op, we helpen je graag op weg met advies en tips.