SmartFlex;
Voor een soepel en flexibel lichaam!

Soepel en flexibel
in slechts 10 minuten

Corrigeert stijve
spieren en gewrichten

Betere houding
Voorkom blessures

eFle-xx

Onze unieke flexibiliteitstraining

Onze flexibiliteitstoestellen helpen jou op een eenvoudige en efficiënte manier pijn te bestrijden die voortkomt uit spierverkortingen en lang (stil)zitten.

De Gym-club coach stelt samen met jou alle apparaten in aan de hand van je lengte en mobiliteit. De coach begeleidt je bij de juiste belasting en correcte uitvoering van de oefeningen. Wanneer je de volgende keer met je polsband ingecheckt passen de apparaten zich automatisch aan. Je kunt nooit iets verkeerd kunt doen.Onze flexibiliteitstraining is de weg naar een pijnvrij leven, zonder vastzittende spieren en gewrichten.

Corrigeer je houding

Verbeter je Flexibiliteit

eFle-xx

Zitten is het nieuwe roken

Steeds meer mensen kampen met rug-, knie- en heupproblemen door lang (stil)zitten. Het zogenaamde “sitting is killing” probleem. Ook wel “het nieuwe roken” genoemd.

Wist je dat Nederlanders gemiddeld 9 uur op een dag zitten en daarmee koploper van Europa zijn? Onze flexibiliteit en mobiliteit worden flink op de proef gesteld, wat resulteert in stijve spieren en een beperkte bewegingsvrijheid. Het trainen van onze flexibiliteit helpt hierbij en bevordert daarnaast onze krachttraining. Je vergroot namelijk de Range of Motion en verlaagt de kans op blessures. Wacht niet en maak kennis met onze flexibiliteitstraining.

Erik legt het uit

In and out in 
10 minutes

Bye Bye Rugklachten  Hallo Mobiliteit

Heb je vragen?

Neem gerust contact op, we helpen je graag op weg met advies en tips.