SmartFlex;
Voor een soepel en flexibel lichaam!

Soepel en flexibel
in slechts 10 minuten

Corrigeert stijve
spieren en gewrichten

Verbeter je houding
Voorkom blessures

eFle-xx

Onze unieke flexibiliteitstraining

Onze SmartFlex toestellen helpen jou op een eenvoudige en efficiënte manier pijn te bestrijden die voortkomt uit spierverkortingen en lang (stil)zitten.

De Gym-club coach stelt samen met jou alle apparaten in aan de hand van je lengte en mobiliteit. De coach begeleidt je bij de juiste belasting en correcte uitvoering van de oefeningen. Wanneer je de volgende keer met je polsband ingecheckt passen de apparaten zich automatisch aan. Je kunt nooit iets verkeerd doen.

De oefeningen werken als een soort massage, die de bloedsomloop bevordert en vocht en afvalstoffen afvoert. Je spieren en bindweefsel worden ontgift, wat leidt tot een betere algehele gezondheid, een sterker immuunsysteem en een strakker figuur!

Corrigeer je houding

Verbeter je Flexibiliteit

eFle-xx

Mobiliteit is Key

Steeds meer mensen kampen met rug-, knie- en heupproblemen door lang (stil)zitten. Het zogenaamde “sitting is killing” probleem. Ook wel “het nieuwe roken” genoemd.

Wist je dat Nederlanders gemiddeld 9 uur op een dag zitten en daarmee koploper van Europa zijn? Onze flexibiliteit en mobiliteit worden flink op de proef gesteld, wat resulteert in stijve spieren en een beperkte bewegingsvrijheid. Het trainen van onze flexibiliteit helpt hierbij en bevordert daarnaast onze krachttraining. Je vergroot namelijk de Range of Motion en verlaagt de kans op blessures. Wacht niet en maak kennis met onze flexibiliteitstraining.

Erik legt het uit

Soepel en flexibel in slechts 7 minuten

Bye Bye Rugklachten

 Hallo Mobiliteit

Heb je vragen?

Neem gerust contact op, we helpen je graag op weg met advies en tips.

Download onze app

Via onze member app kun je lessen boeken.
Apple Store
Google Play