Kies voor EGYM

eGym

Wat kost een lidmaatschap?

Voor een vast tarief per maand krijg je dezelfde service en begeleiding als je krijgt van een personal trainer. Alleen deze personal trainer hoef je niet te boeken, want onze trainers staan er altijd, ongeacht wanneer je komt. Welk abonnement je ook kiest, als lid van ons is de studio onbeperkt toegankelijk binnen onze openingstijden en alles wat we bij Gymclub aanbieden is inbegrepen: van onze professionele lichaamsanalyses, tot een kopje versgemalen koffie.

Doelen bereiken en besparen  

Je wilt langdurig iets voor je fitness en gezondheid doen? Dan is een jaarabonnement iets voor jou! Na dit jaar wordt dit automatisch een maandelijks opzegbaar abonnement en behoud je wel het prijsvoordeel. € 57 euro per maand.

Flexibel blijven

Je wilt het liefst geen dag meer zonder beweging en vindt flexibiliteit belangrijk? Dan is een maandelijks opzegbaar abonnement iets voor jou. Zo blijf je flexibel en fit tegelijk! € 67 per maand.

Daarnaast hanteren wij voor de begeleide les, het instellen van je trainingschema’s, professionele healthcheck en je digitale polsbandje een eenmalig starttarief van € 47,-.

Dag vastzittende spieren en gewrichten. Hallo mobiliteit!

Heb je vragen?

Neem gerust contact op, we helpen je graag op weg met advies en tips.

Download onze app

Via onze member app kun je lessen boeken.
Apple Store
Google Play