Persoonlijk interactief en leuk!

Een complete training
in slechts 37 minuten

Betere conditie
meer kracht

Strak in je vel
Goede Balans

EGYM voor vrouwen

Verander je manier van trainen

Hoewel Gymclub voor iedereen is en staat voor inclusiviteit, begrijpen wij goed dat sommige vrouwen de stap naar een reguliere sportschool moeilijk durven te maken.

Bij Gymclub maken wij gebruik van Pixformance, interactieve personal training. Een unieke manier van trainen waar je op interactieve wijze ongeveer 200 verschillende functionele trainingen kunt uitvoeren. Extra aandacht voor de probleemzones, nog meer variatie en dus meer resultaat. Het pixformance circuit bestaat uit 12 stations waarin kracht-, coördinatie- en conditietraining samen komen.

Net als bij Personal Training is het bij Pixformance lastiger om de kantjes eraf te lopen. De apparaten controleren namelijk je bewegingen en tellen de herhalingen. We gaan dus voor echt resultaat!

Door regelmaat

Komt het resultaat vanzelf

EGYM voor vrouwen

Blijf gemotiveerd en geinspireerd

Pixformance is het dichtste wat in de buurt komt van Personal Training.
Samen met jou kijken we naar jouw sportdoelen en zorgen ervoor dat je deze op een veilige manier bereikt.

Je checkt in met je QR code en het interactieve scherm geeft exact aan welke oefening je dient uit te voeren. De oefening wordt voorgedaan en jouw bewegingen worden gescand. Je krijgt real-time feedback van je digitale personal trainer. Ook krijg je punten voor tempo, range of motion en uitvoering. Dit motiveert je de oefening zo goed mogelijk uit te voeren.

Het trainingsprogramma varieert elke maand! Pixformance geeft een workout met veel variatie en leuke oefeningen. Je wisselt kracht en cardio af met oefeningen naar jouw wens, bijvoorbeeld om je flexibiliteit of balans te verbeteren. Voor de dames is de Pixformancetraining in circuitvorm, train je liever individueel kan dat in de PT Box.

Bye Bye Slappe spieren

Hallo strak lichaam

Heb je vragen?

Neem gerust contact op, we helpen je graag op weg met advies en tips.